Pšenično-žitný chléb se slunečnicovými semínky uvnitř střídy i na povrchu. Délka rozmrazování: 60 min, teplota pečení: 200°C, délka pečení: 8-10 min
Složení
Pšeničná Mouka, Pitná Voda, Slunečnicová Semena (8%), Žitná Mouka, Pšeničná Trhanka, Jedlá Sůl S Jódem (Jodičnan Draselný, Jedlá Sůl), Sojové Vločky, Droždí, Pražený Slad (Ječný), Pšeničné Klíčky, Ovesné Vločky, Lněné Semínko Hnědé, Cukr, Sladová Mouka (Ječná), Kmín Celý, Kyseliny (Kyselina Mléčná, Kyselina Octová), Pražený Slad (Žitný), Emulgátory (Mono- A Diglyceridy Mastných Kyselin, Estery Mono- A Diglyceridů Mastných Kyselin S Kyselinou Mono- A Diacetylvinnou), Látka Zlepšující Mouku (Kyselina L-Askorbová), Řepkový Olej.