Malá tmavá bagetka obohacená pšeničnými otrubami a semínky slunečnice a lnu. Délka rozmrazování: 20 min, teplota pečení: 210°C, délka pečení: 7-10 min, rozměny - délka 13 cm
Složení
Pšeničná Mouka, Pitná Voda, Žitná Mouka, Droždí, Slunečnicová Semena, Lněné Semínko Hnědé, Jedlá Sůl S Jódem (Jedlá Sůl, Jodičnan Draselný), Lněné Semínko Zlaté, Otruby (Pšeničné), Řepkový Olej, Lepek (Pšeničný), Cukr, Pražený Slad (Ječný), Sladová Mouka (Ječná), Pražený Ječmen, Emulgátory (Estery Mono- A Diglyceridů Mastných Kyselin S Kyselinou Mono- A Diacetylvinnou, Mono- A Diglyceridy Mastných Kyselin), Látka Zlepšující Mouku (Kyselina L-Askorbová), Sójová Mouka, Pražený Slad (Žitný), Kyselina (Kyselina Citronová), Sušené Droždí.