Prémiový multicereální croissant z máslového plundrového těsta. Obohacený směsí slunečnice, lnu, pšeničných otrub, špaldových a pšeničných vloček. Zdobený bohatou směsí křupavých semínek (len, slunečnice). Délka rozmrazování: 30-45 min, teplota pečení: 180°C, délka pečení: 12-16 min
Složení
Pšeničná Mouka, Pitná Voda, Máslo (Mléko) (18,4%), Slunečnicová Semena (4,5%), Lněné Semínko Hnědé (2,5%), Cukr, Otruby (Pšeničné), Vejce, Lněné Semínko Zlaté (1,2%), Jedlá Sůl S Jódem (Jedlá Sůl, Jodičnan Draselný), Droždí, Špaldové Vločky (0,5%), Pšeničné Vločky, Pražený Slad (Ječný), Pražený Slad (Žitný) (0,2%), Lepek (Pšeničný), Látka Zlepšující Mouku (Kyselina L-Askorbová).