Příloha, která se hodí k nejrůznějším tomatovým nebo smetanovým omáčkám. Vhodně doplňují také různé druhy masa připravené přírodním způsobem, lze je však také velice dobře využít i pro zapékání.
Složení
pšeničná mouka semolina
Alergeny
1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Podravka
Podravka je mezinárodní potravinářská společnost pocházející z Chorvatska, která byla založena v roce 1934. Je známá především díky svému kořenícímu přípravku Vegeta, který se stal oblíbeným dochucovadlem v kuchyních po celém světě. Kromě koření vyrábí také polévky, omáčky, hotová jídla, džemy a další potraviny. Podravka se zaměřuje na kvalitu surovin a inovace v potravinářském průmyslu, přičemž její produkty spojují tradiční chutě s moderním přístupem k vaření. Firma působí na mnoha trzích a je jedním z nejvýznamnějších potravinářských podniků v jihovýchodní Evropě.