Předsmažený. Na povrchu křupavý, uvnitř ukrývá lahodnou, vyzrálou sýrovou náplň. Toto oblíbené jídlo, které si vychutnáte i bez příboru, se skvěle hodí jako příloha nebo chuťovka. Příprava: Trouba (předehřátá): Pečte při 190°C po dobu 8 minut, nebo dokud výrobek nezkřehne. V polovině pečení otočte. Fritéza: Smažte v malém množství rozpáleného oleje při 180°C po dobu 2-3 minut.
Složení
sýr camembert 50% (měkký zrající sýr s bílou plísní na povrchu, pasterizované kravské mléko, jedlá sůl, mléčná bílkovina, mlékárenské kultury, syřidlo), strouhanka (pšeničná mouka, droždí, jedlá sůl, směs koření), pitná voda, rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový), jedlá sůl.