Pizza pečená na kameni, bohatě zdobená Herculem a pikantními minipepperonkami, jemně dochucená oreganem, je připravována z těch nejlepších surovin od prověřených dodavatelů. Před vlastní přípravou z pizzy odstraňte krycí fólii, vložte ji na vyhřátý plech do střední části trouby rozehřáté na požadovanou teplotu a pečte v elektrické troubě přibližně 12–16 minut při 200 °C, dokud se nerozteče sýr a okraje korpusu nezabarví dozlatova.
Složení
PŠENIČNÁ mouka, jemně pálivá rajčatová omáčka 16,5 % (rajčata drcená, cukr, jedlá sůl, oregano, chilli,;pepř černý), SÝR MOZZARELLA 15,8 %, pitná voda, salám herkules 6,9 % (vepřové maso, vepřové sádlo, hovězí maso,;jedlá sůl, koření, dextróza, červená řepa, antioxidant: erythorban sodný, barvivo: karmín, konzervant: dusitan;sodný, startovací kultura), salám minipepperoni 6,3 % (vepřové maso, vepřový tuk, jedlá sůl, koření, cukr,;antioxidant: askorban sodný, konzervant: dusitan sodný, startovací kultura, kouř), řepkový olej, jedlá sůl, cukr,;pekařské droždí, JEČNÝ slad, oregano.