Pizza pečená na kameni, bohatě zdobena mozzarellou, šunkou a žampiony, jemně dochucena tymiánem a oreganem. Před přípravou z pizzy odstraňte krycí fólii, vložte ji na vyhřátý plech do střední části trouby rozehřáté na požadovanou teplotu a pečte v elektrické troubě přibližně 12–16 minut při 200 °C, dokud se nerozteče sýr a okraje korpusu nezabarví dozlatova.
Složení
PŠENIČNÁ mouka, rajčatová omáčka 15,8 % (rajčata drcená, cukr, jedlá sůl, oregano), SÝR mozzarella 13,3 %, pitná voda, žampiony 9,3 %, šunka výběrová 9 % (vepřová kýta, pitná voda, jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný, želírující látka: guma euchema, cukr, stabilizátory: trifosforečnany, difosforečnany, antioxidant: erythorban sodný), řepkový olej, jedlá sůl, cukr, pekařské droždí, ječný slad, maltodextrin, tymián, oregano, houbový prášek, kvasnicový extrakt.