Rigatoni n. 17 z řady I Classici od Granoro je univerzální krátká těstovina, která je ideální pro bohaté omáčky díky svým drážkám a velké ploše, která dobře zadržuje omáčku. Tyto těstoviny se skvěle hodí pro tradiční italská jídla, jako jsou pokrmy s masovými nebo rajčatovými omáčkami, nebo je můžete použít i do zapečených těstovinových pokrmů, jako je pasta al forno. Díky své poréznosti dobře absorbují omáčky a zachovávají si svou pevnost i několik hodin po uvaření?. Doba vaření: 9minut. Pro přípravu těstovin Rigatoni Granoro přiveďte k varu dostatečné množství osolené vody, přidejte těstoviny a vařte je 9 minut, občas promíchejte, poté sceďte a ihned podávejte s omáčkou dle vašeho výběru, ideálně s bohatou omáčkou, která se dobře přichytí na drážky těstovin?