Tmavá vícezrnná bageta s pohankou, lněnými semínky a sójovou drtí. Zdobená cereální směsí a semínky. Délka rozmrazování: 20 min, teplota pečení: 200°C, délka pečení: 6-9 min, rozměny - délka 25cm
Složení
Pšeničná Mouka, Pitná Voda, Žitná Mouka, Lněné Semínko Hnědé, Pohanka (1,8%), Droždí, Drcený Ječmen, Otruby (Pšeničné), Jedlá Sůl S Jódem (Jedlá Sůl, Jodičnan Draselný), Kukuřičná Mouka, Drcená Sója, Slunečnicová Semena, Ovesné Vločky, Pražený Slad (Ječný), Cukr, Lněné Semínko Zlaté, Kyseliny (Kyselina Citronová, Kyselina Mléčná, Kyselina Octová), Látka Zlepšující Mouku (Kyselina L-Askorbová).