Pro náš sorbet jsme hledali ty nejlepší jahody tak dlouho, až jsme se rozhodli, že si je vypěstujeme sami na naší farmě mura mura. Tajemství skvěle chutnajicího jahodového sorbetu je jednoduché. Nepřidávat žádná umělá aromata. Je těžké najít ty nejlépe chutnajicí jahody, často kvůli tomu, že se sklízejí ještě nezralé a dozrávají v logistickém řetězci. I proto jsme se po době testování rozhodli pěstovat na naší farmě odrůdy annabelle, syria, mara des bois, clery, dely, joly, asia, cristina, aromatic tortona a murano. Všechny naše sorbety připravujeme z minerálních pramenů sparea®. Tato voda pramení v piemontských alpách a je typická svou lehkostí a čistou chutí – ideální pro nás, tedy pro kombinaci s ovocem z naší organické farmy.
Složení
jahodová dřeň (50 %), pramenitá voda sparea nesycená, třtinový cukr, stabilizátor (karubin). Může obsahovat mléko, vejce a ořechy, bez lepku. Vyrobeno v Itálii.