Špagety Vermicelli Granoro jsou klasické italské těstoviny z kvalitní semoliny, které se hodí k lehkým rajčatovým omáčkám, zeleninovým či mořským plodům, ale skvěle doplní i jednoduché recepty s olivovým olejem, česnekem a bylinkami. Vyrobeny z tvrdé pšeničné krupice. Průměr 1,6mm. Doba vaření: 5 minut.
Složení
tvrdá pšenice krupice
Alergeny
1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Granoro
Granoro je italský výrobce těstovin, který byl založen v roce 1967 Attiliem Mastromaurem ve městě Corato v oblasti Puglia. Společnost navazuje na dlouhou rodinnou tradici výroby těstovin sahající až do roku 1930. Granoro se zaměřuje na výrobu širokého sortimentu těstovin, včetně bio produktů a těstovin lisovaných v bronzových formách. Kromě těstovin vyrábí také hotové omáčky, rýži, luštěniny a olivový olej.