Tmavá bageta obohacená špaldovou moukou a vločkami, které jí dodávají jemně oříškovou chuť a vůni, hutnější střídka obsahuje semínka slunečnice a lnu, otruby a pšeničné vločky, rustikálně posypaná žitnou moukou. Délka rozmrazování: 20 min, teplota pečení: 210°C, délka pečení: 7-10 min, rozměny - délka 27cm
Složení
Pšeničná Mouka, Pitná Voda, Slunečnicová Semena, Špaldová Mouka (4,6%), Droždí, Žitná Mouka, Otruby (Pšeničné), Lněná Semínka, Jedlá Sůl S Jódem (Jedlá Sůl, Jodičnan Draselný), Řepkový Olej, Špaldové Vločky (0,8%), Pšeničné Vločky, Pražený Slad (Žitný), Pražený Slad (Ječný), Emulgátor (Estery Mono- A Diglyceridů Mastných Kyselin S Kyselinou Mono- A Diacetylvinnou), Sójová Mouka, Látka Zlepšující Mouku (Kyselina L-Askorbová).