Kynutý koláč s tvarohem.
korpus (PŠENIČNÁ mouka, cukr, rostlinný roztíratelný tuk {rostlinné oleje (palmový, kokosový, řepkový) v různém poměru, voda, MLÉKO acidofilní odstředěné, emulgátory:E322, E471, aroma, konzervant: E202, antioxidanty: E304, E306, regulátor kyselosti: E330, barvivo: E160a, vitamín A}, pasterovaná VEJCE, jedlá sůl s jódem {obsahuje jodičnan draselný}, zlepšující přípravek {PŠENIČNÁ mouka, PŠENIČNÁ sladová mouka, emulgátor: E471, zahušťovadlo: E415, látka zlepšující mouku: E300, regulátor kyselosti: E341, enzymy hydrolázy a oxidoreduktázy}), tvarohová náplň (TVAROH odtučněný, SMETANA (smetana, stabilizátor karagenan (E407)), pasterovaná VEJCE, vanilkový krém (cukr, modifikovaný škrob, MLÉKO plnotučné sušené, SYROVÁTKA sušená, želírující látky E401, E516, regulátor kyselosti E450ii, suchá směs (LAKTÓZA, MLÉČNÁ bílkovina, palmový olej částečně ztužený, MLÉČNÝ tuk, sirup kukuřičný sušený), barvivo E160a, aroma), cukr), kakaová žmolenka (PŠENIČNÁ mouka, cukr, rostlinný roztíratelný tuk (rostlinné oleje (palmový, kokosový, řepkový) v různém poměru, voda, MLÉKO acidofilní odstředěné, emulgátory E322, E471, aroma, konzervant E202, antioxidanty E304, E306, regulátor kyselosti E330, barvivo E160a, vitamín A), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kypřící prášek (kypřící látky (E450, E500), PŠENIČNÁ mouka, slunečnicový olej). Návod k použití: rozmrazujte při pokojové teplotě cca 1 hodinu. Po rozmrazení znovu nezmrazujte, skladujte při teplotě do +8°C, trvanlivost 5 dní.
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
a výrobky z nich
a výrobky z něj