Balení obsahuje minimálně 600 g masa v syrovém stavu, produkt bez přidané vody, surovina pochází z mladých jatečních kusů. Po sous-vide úpravě zůstává 410 až 440 g pevného podílu masa.
Jemná chuť, lehce osolené a okořeněné, s možností dalšího dochucení podle vašich preferencí, připravené k okamžité konzumaci.
Příprava: Balení neotvírejte, ohřejte ve vodní lázni (max. 80 °C) asi 10 minut, nebo v konvektomatu s použitím páry (max. 80 °C) asi 10 minut. Po otevření balení snadno vyjmete maso s vývarem, bez ztrát a zbytků na obalu.
Vývar je skvělým základem pro přípravu omáčky podle vašich představ.
Maso ohřívejte samostatně v konvektomatu s využitím páry cca 5 minut. Naservírujte požadovanou porci masa s přílohou a přelijte připravenou omáčkou.